It is currently June 20th, 2018, 12:45 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Re: World Commands for Architect
PostPosted: August 2nd, 2012, 12:16 am 
Trustee
User avatar

Joined: June 18th, 2012, 2:21 am
Posts: 242
Because an architect with world commands is called a SupOp.

But seriously, the main problem I see with this is that world commands are mostly used for moderation purposes (wiping main, giving people new worlds, handling world permissions, etc.). If the architects have all the world commands, then it would be a step towards moderation, which is the opposite of what we were going for when mason/architect were established. Giving all the commands just for /wflush seems a bit unnecessary, although I agree that architect should have /wflush.

_________________
Ollieboy: I can fully understand the want for epeen so whatever.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: World Commands for Architect
PostPosted: August 2nd, 2012, 2:34 am 
Trustee
User avatar

Joined: December 17th, 2011, 12:27 am
Posts: 218
Location: UK
Architects have /say which is arguably a moderation command and I agree that archs should have commands such as /wflush, iirc fcraft 0.7xx the commands aren't split into groups or at least you can give 1 command without the others.

_________________
["hip","hip"]


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: World Commands for Architect
PostPosted: August 2nd, 2012, 4:28 am 
Trustee
User avatar

Joined: May 23rd, 2011, 3:13 am
Posts: 2342
Location: Australia
The issue is world commands are all or nothing. Since they are divided into groups and not individual commands in the permission trees, giving you world commands makes architect ranks a supop with infinite draw. It's not that we don't want to give you all those commands, but...yes it is actually.

_________________
<TKB> Hit_Girl: zombies don't hurt
<TKB> Hit_Girl: weird.
<TKB> Hit_Girl was slain by Zombie


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: World Commands for Architect
PostPosted: August 3rd, 2012, 10:08 am 
Trustee
User avatar

Joined: July 12th, 2011, 7:22 pm
Posts: 387
Location: South Australia.
You can world flush as an Architect.
Just make everyone leave the world and rejoin it.

_________________
Xecutioner91890: I wanna meet the owners that would be a dream !
<@hafnium> Fuck off


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: World Commands for Architect
PostPosted: August 3rd, 2012, 10:22 am 
SupOP
User avatar

Joined: May 24th, 2011, 3:44 am
Posts: 294
Plus Why make new worlds every time you have an idea on a project? Most of the mason worlds are half finished, and there is plenty of room. Wouldn't a crowded world prove beneficial, because then you are put up to the challenge of building building with certain restrictions. Worlds that have 3 massive builds, create an environment in which the mason must adapt. Adaptation leads to and evolution in style and thus growth.

Also Mason11 and Mason12 are both clogged up by a similar huge build. Who ever owns this build needs to get it together, because its unfair taking up 2/3s of 2 maps, without any work being done.

_________________
Aleries: What OS is your server running on?
FierceReacter: 5


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net