It is currently March 23rd, 2019, 3:00 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Connection/diss-connection display bug.
PostPosted: July 26th, 2012, 10:45 am 
User avatar

Joined: May 26th, 2011, 9:18 pm
Posts: 53
Some people would have trouble getting in, they'd connect then diss-connect, but the display in fCraft if this happens just shows they left, and no trace of them joining, i remember seeing 1 guy trying to get in 3 times but no joining message showed, it just came up 3 times that he left.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Connection/diss-connection display bug.
PostPosted: July 26th, 2012, 4:20 pm 
Owner
User avatar

Joined: May 24th, 2011, 12:05 am
Posts: 1301
Location: California, US
Most likely their connection to the server.

_________________
"Words have no power to impress the mind without the exquisite horror of their reality.."
~ Edgar Allan Poe


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Connection/diss-connection display bug.
PostPosted: July 26th, 2012, 4:24 pm 
SupOP
User avatar

Joined: July 24th, 2012, 6:15 pm
Posts: 203
Location: Michigan
Mark-b wrote:
I remember seeing 1 guy trying to get in 3 times but no joining message showed, it just came up 3 times that he left.
Is this person me? I do this quite frequently, my internet just gives up after 10:58AM - 1:00AM.


Last edited by Pothus on May 6th, 2013, 9:59 pm, edited 1 time in total.

Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Connection/diss-connection display bug.
PostPosted: July 26th, 2012, 8:24 pm 

Joined: August 21st, 2011, 6:31 am
Posts: 280
Location: United Kingdom
How big is your main world in size? XYZ

_________________
You cannot use certain BBCodes: [img].


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Connection/diss-connection display bug.
PostPosted: July 26th, 2012, 9:23 pm 
SupOP
User avatar

Joined: July 24th, 2012, 6:15 pm
Posts: 203
Location: Michigan
Jonty800 wrote:
How big is your main world in size? XYZ
This too, if your main world size is 512 x 512 x 256. Then it may be too big. I suggest having a world ~64 x 64 x 64 then write in blocks "Type /j <mainworldname> to build" etc.


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Connection/diss-connection display bug.
PostPosted: July 27th, 2012, 10:55 am 
User avatar

Joined: May 26th, 2011, 9:18 pm
Posts: 53
Jonty800 wrote:
How big is your main world in size? XYZ

Every and any world size, I think pyropyro connected, join world The_Kitchen which is 64x64x64 but it showed no connection, just diss connection (correct me if i'm wrong pyro)


Top
Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net